vakantie-Benidorm

Bij Benidorm denken de meeste mensen aan een toeristische overwinterplaats voor ouderen. Maar deze populaire plaats aan de Costa Blanca is nog veel meer. Op zoek naar een bestemming waar jong en oud zich vermaakt? Een vakantie Benidorm heeft je veel te bieden.

Wanneer je de grote hotels achter je laat kom je in een historisch centrum terecht. De oude binnenstad bestaat uit pittoreske pleinen en vele kleine straatjes. Tip: breng eens een bezoekje aan de kerk San Jaime. Een prachtig uitzicht over Benidorm en het eiland dat bij de stad hoort vind je bij het Balkon van de Mediterranee, tussen de stranden Levante en Mal Pas.

Zon, zee strand tijdens je vakantie Benidorm
Natuurlijk geniet je tijdens een vakantie Benidorm ook van zon, zee en strand. Het toeristische en grote Playa de Levante is het populairst. Hier kun je verschillende watersporten beoefenen, lekker eten in een van de restaurants of gewoon lekker luieren op je strandbedje. Wil je liever genieten van de rust dan ga je naar het Poniënte-strand, het kleinste strand van de stad Mal Pas

Benidorm voor kinderen
Op zoek naar een kindvriendelijke vakantie Benidorm?. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje waterpret in Agualandia? Of bekijk spetterende shows met onder andere papegaaien, dolfijnen en zeeleeuwen in Mundomar.

Culinair genieten
Lekker eten is tijdens een vakantie Benidorm ook geen probleem. Het is er vrij toeristisch, maar dat betekent dus ook een ruime keus aan restaurants. Na het eten zoek je een van de discotheken, barretjes of café’s op om de dag gezellig af te sluiten. Zo zie je maar weer, een vakantie Benidorm is veel meer dan een overwinterplaats voor ouderen!