vakantie-costadorada

Uitgaansoord Salou, de vissershaven van Cambrils, mooie brede zandstranden. Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat een vakantie Costa te bieden heeft. Costa Dorada, de gouden kust, is een Spaanse kuststreek in Catalonië. Deze Costa is 216 km lang en neemt de gehele provincie Tarragona in beslag tot aan de delta van de rivier Ebro. De streek is voornamelijk bekend om badplaatsen als Salou, zeer geschikt voor jongeren, en de mogelijkheden voor een zonvakantie

Wat mag je niet missen tijdens je vakantie Costa Dorada?
Een vakantie Costa Dorada bestaat niet alleen maar uit zandstranden, deze streek wordt ook gekenmerkt door authentieke plaatsjes. Denk aan de stad Tarragon, vol met culturele bezienswaardigheden. Ook de omliggende dorpjes zorgen voor een hoog cultuurgehalte. De gemeente Mont-roig del Camp, met verschillende bezienswaardigheden is vooral bekend vanwege de mooie, lange en brede zandstranden.

Natuurlijk mag je tijdens je vakantie Costa Dorada ook een bezoekje aan Barcelona niet overslaan. Leuk om hier te bekijken zijn bijvoorbeeld de kerk Sagrada Família of het Museu Picasso. Een must-see voor sportliefhebbers is Camp nou, het thuisstadion van FC Barcelona.
Wil je liever meer spanning tijdens je vakantie Costa Dorada? Bezoek dan één van de attractieparken in de omgeving, zoals Port Aventura, Caribe Aquatic Park en Karting Salou. Leuk voor de hele familie!
Wil je genieten van zon, zee en strand, culturele uitstapjes maken of met het hele gezin plezier beleven tijdens de vakantie? Costa Dorada is een veelzijdige bestemming!